Van den Broek Systemen is een middelgrote onderneming. Als totaalinstallateur voor elektrotechnische installaties met specialisme in de safety en security worden klanten door heel Nederland bediend.

Wat wij bieden

Door de groei van ons bedrijf is er ruimte voor een leidinggevend projectmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het project én je laat je monteursteam uitmuntend presteren. De projectleider en de werkvoorbereider staan je terzijde in je werk.

Onze projecten zijn door heel Nederland, waarbij de kern van het werkgebied wordt gevormd door de regio Oss, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.

De gezelligheid draagt heel erg bij. Zo wordt er elk jaar een uitje georganiseerd en het zoveel jaar bestaan wordt uitvoerig gevierd. Sinterklaas wordt gevierd voor de allerkleinste. Ook het jaarlijkse kerstdiner staat altijd op de agenda.

Frits van Wegen Leidinggevend Monteur

WAT WIJ ZOEKEN

Ben jij een technische vakman of -vrouw met de nodige werkervaring en een teamspeler? Dan maken we graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kun je nog meer verwachten

  • Jaarlijkse collectieve winstuitkering
  • Bonus bij geen verzuim
  • Vergoeding voor storingsdienst
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de COA Metaal en Techniek
  • Leuke activiteiten en uitjes met onze personeelsvereniging
  • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Interesse ?

Heb je interesse en wil je meer weten over onze onderneming en deze functie? Leg dan contact met onze HR adviseur Joyce Vullings (06- 51 38 01 00 of j.vullings@vandenbroek-oss.nl) voor een persoonlijke kennismaking of …

24/7 service