Van den Broek Systemen is een middelgrote onderneming. Als totaalinstallateur voor elektrotechnische installaties met specialisme in de safety en security worden klanten door heel Nederland bediend.

Wat wij bieden

Systeemontwerp, budgetbepaling en selectie van in te zetten producten: als calculator ben je vanaf de eerste fase betrokken bij onze elektrotechnische projecten. In samenwerking met de accountmanager zorg je bovendien voor een gedegen advies aan de eindgebruiker.

In de realisatiefase van het project ben je betrokken als werkvoorbereider en maak je de definitieve technische keuzes. Daarbij ben je eindverantwoordelijk voor het ontwerp. Je faciliteert het uitvoerende monteursteam met het juiste materiaal en heldere informatie. De projecten lopen uiteen in omvang en complexiteit en je bent werkzaam voor een breed klantenbestand in uiteenlopende branches.

Er is veel ruimte voor verdieping en verbreding, hiervoor bieden we je continu opleidingsmogelijkheden.

ik werk pas 4 maanden bij Van den Broek en bij geen enkel ander bedrijf heb ik in die 4 maanden al heel vaak gehoord hoe blij ze met me zijn.

Monique van Wijngaarden Beheerder brandmeldinstallaties

WAT WIJ ZOEKEN

Voor deze functie zijn een elektrotechnische opleiding, werkervaring en kennis van de NEN1010 een must.

Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en kunt nauwkeurig werken. Je communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn uitstekend. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en weet tegelijkertijd enthousiasme naar boven te brengen bij collega’s.

Wat kun je nog meer verwachten

  • Jaarlijkse collectieve winstuitkering
  • Bonus bij geen verzuim
  • Reiskostenvergoeding
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de COA Metaal en Techniek
  • Leuke activiteiten en uitjes met onze personeelsvereniging
  • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Interesse ?

Heb je interesse en wil je meer weten over onze onderneming en deze functie? Leg dan contact met onze HR adviseur Joyce Vullings (06- 51 38 01 00 of j.vullings@vandenbroek-oss.nl) voor een persoonlijke kennismaking of …

24/7 service